Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

16 Şubat 2013 Cumartesi

Görüntülü Sohbet Operatörü Aranıyor.


Sitemizde diğer kullanıcılara özel olarak sohbet edecek ve keyifli vakit geçirecek görüntülü sohbet operatörü aranıyor. Bu konuda kolay ve rahat para kazanmak isteyen kişilere hitap eden bir iş olarak oturduğunuz yerden kolaylıkla para kazanabilirsiniz. Günün belli saatlerinde online olarak diğer kişilerle sohbet ederek keyifli bir işe sahip olabilirsiniz. 1 saati 25 TL olmak üzere genel odalarda yapılan sohbetler için 2 TL ödeme yapılmaktadır. Oldukça basit ve keyifli bir iş olarak yüz gösterme zorunluluğunuz olmadan ciddi paralar kazanabilirsiniz.



Görüntülü sohbet operatörü dilerse sohbet etmek istemediği kişileri engelleyebilir. Bu konuda farklı istek ve beklentileri olan kişileri aynı şekilde engelleyebilirsiniz. Hiçbir zorluğu olmayan bu iş için günde 3-4 saatinizi ayırarak para kazanabilirsiniz. Ödemeler belirtilerek zamanlarda düzenli olarak gönderilmektedir. Kaliteden ödün vermeden gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimiz arasında yer almak isteyenler bilgi için destek@modelgeceleri.com msn adresi ile irtibata geçebilir. Hizmetlerimiz son derece kaliteli ve düzeylidir. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda olmadan kaliteli ve düzeyli bir şekilde hizmetlerinizi verebilirsiniz.
Bizi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Öncelikle güven ve dürüstlük ilkesi ile çıktığımız bu yolda kimseyi mağdur etmeden uzun zamandır hizmet vermekteyiz. Bu nedenle sizlerde bize güvenerek aramıza katılabilirsiniz. Sorunsuz ve güvenilir bir hizmet anlayışı ile tanışmak ve o parçanın içinde yer almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Oldukça yaygın olan bu tür işler için seçici olarak tercihinizi kaliteden yana kullanabilirsiniz. Sitemizde kalma sürenize bağlı olarak günlük kazancınızı kendiniz belirleyebilirsiniz. Bu nedenle oldukça kazançlı bir iş olarak düşünmeden kararınızı verebilirsiniz. Bu anlamda kendini bilen ve sorumluluk sahibi olan görüntülü sohbet operatörü aranıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder